$$Events$$

26 פבר' 2015

הקמפוס ע"ש משפחת מרקוס

יום-פתוח.png

​כולם אומרים שח​שוב להיות במרכז. החוכמה היא לזהות היכן הוא נמצא. ​חברות בינלאומיות מובילות, גו​פים לאומיים, תעשיית ההיי-טק ומרכזי מחקר ראשיים כבר זיהו שאוניברסיטת בן-גוריון בנגב נמצאת במרכז הידע, החדשנות והקדמה בתחומים רבים, ולכן הם מתחברים לאוניברסיטה במגוון מיזמים ופרויקטים משותפים.​ אנו מזמינים אותך להצטרף לדרך ולהיות במרכז - מרכז החדשנות, המצוינות והמעורבות. כולם יהיו כאן.

מהו יום פתוח
היום הפתוח הוא אירוע המרכז את כל תחומי ותכניות הלימוד באוניברסיטת בן-גוריון בנגב. האירוע נועד עבור המועמדים, כדי שיוכלו להתרשם ממגוון המסלולים ולקבל החלטה על בסיס חוויה אישית.

למה חשוב להגיע ליום הפתוח?
מתלבטים מה ללמוד, איפה ומתי? ביום הפתוח תקבלו הכוונה ויעוץ.
בחרתם כיוון ללימודים? ביום הפתוח ת​קבלו מידע על תחומי הלימוד שמעניינים אתכם ממרצים ונציגי המסלולים השונים. במהלך היום הפתוח תוכלו לפגוש סטודנטים שכבר לומדים את התחום שמעניין אתכם וישמחו לחלוק מניסיונם​ ולספק לכם נקודת מבט נוספת.

מה יהיה ביום הפתוח?

• מפגשי הסבר ומידע במחלקות - כל תכניות הלימודים באוניברסיטה

• מתחם מפגשים בגובה העיניים עם ​סטודנטים וחברי סגל ב- 3 מתחמים – בית הסטודנט (מדעי החברה והרוח, ניהול), בנין 35 (תחומי ההנדסה, מדעי המחשב ומדעי הטבע), בית קרולין בפקולטה למדעי הבריאות (מקצועות הבריאות והרפואה)

• מתחם יעוץ והכוון אישי לרישום ולקבלה – במתחם הייעוץ, הרישום והקבלה