$$Events$$

08 מאי 2017
-15:45

אולם כנסים ברקן, בית מינהל הסטודנטים ע"ש זלוטובסקי

המרכז הישראלי למחקר איכותני של האדם והחברה גאה להציג פורום תלמידי דוקטורט במחקר איכותני: סדרת מפגשים לשנת תשע"ז

סדרת המפגשים מיועדת לדוקטורנטים החוקרים בגישה האיכותנית ממגוון דיסציפלינות ומכלל המוסדות האקדמיים. במהלך המפגשים יציגו חוקרים וחוקרות מובילים בתחום היבטים תיאורטיים ופרקטיים בעריכת מחקר איכותני.

כל מפגש כולל הרצאה וסדנא מעשית.

מפגש 4, יום ב' 08.05.17 : כיצד לכתוב באופן איכותני?
ד״ר סראב אבו-רביעה-קווידר, המכונים לחקר המדבר ע"ש יעקב בלאושטיין, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב.

במפגש נדון באופנים השונים שבהם ניתן לכתוב מחקרים איכותניים ובאפשרויות והשאלות שכתיבה איכותנית מציבה בפני חוקרים. המפגש יכלול הרצאה, תרגול ודיון משותף.

ד"ר סראב אבו-רביעה-קווידר היא חוקרת ומרצה בכירה במכונים לחקר המדבר. מחקרה מתמקד בנשים בקרס מיעוטים מודרים, בעיקר נשים בדואיות/פלסטינאיות/מוסלמיות. בימים אלו יוצא לאור ספרה זהות מעמדית בהתהוות פרוֹפסיוֹנליוֹת פלסטיניוֹת בנגב

דוקטורנטים/טיות מכל המחלקות וכל האוניברסיטאות מוזמנים/נות.

ההשתתפות חינם.

להרשמה מראש ולשאלות ניתן לפנות במייל ל- icqm@bgu.ac.il